Bij ons twee.nl

Share

Uniek uitje: eten en spa bij ons thuis

Een avondje uit op een uniek plekje in Nederland in alle ontspannenheid. Met je familie, groep vrienden, vriendinnen of collega’s genieten van de bijzondere sfeer, relaxte sauna en (h)eerlijk eten. Dat is wat wij, Marcel en Judith, bieden met Spa & Dine bij ons twee, thuis in Scheveningen op nog geen 5 minuten lopen van het strand.

Genieten in uniek pand

Een ontmoetingsplek waar je relaxt met een drankje bij de openhaard geniet met zicht op de oorspronkelijke details van het herenhuis uit 1890. Ondertussen bijpraten met elkaar in het bubbelbad of sauna en je even weg bent van alle dag. Neem tot slot gezellig plaats aan de robuuste tafel voor een lekker 4-gangen diner. Met ruimte voor mooie verhalen en een goed glas wijn tijdens de Spa & Dine.

Ook voor high tea

Voor de liefhebbers van lekkernijen serveren wij ook een Spa & Tea. Na een heerlijke ontspanning in de spa staat er een drie gangen high tea klaar aan de grote familietafel. Met smaakvolle thee en natuurlijk zelf gemaakte taartjes en lekkernijen! Ideaal voor je vrijgezellenfeest in Scheveningen.

Welkom bij ons twee!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *