Communicatie

Share

VAN COMMUNICATIESTRATEGIE TOT TWEET

Een (intern) communicatie professional nodig voor een verandertraject, een consistentie uitvoering van uw boodschap of…Communicatie is meer dan smeerolie. Het zorgt ervoor dat processen soepel verlopen én het werkt als een aanjager, motor. JJES richt zich op:

– Projectleiding en interim communicatie voor (midden) grote bedrijven
– Marketingcommunicatie voor (duurzame) ondernemers
– JJES-vliegwiel

Projectleiding en interim communicatie

Kan uw organisatie een communicatieprofessional gebruiken voor de interne communicatie van een verandertraject, een consistentie uitvoering van uw boodschap of om de communicatielijnen slimmer af te stemmen? Of heeft u tijdelijk een extra professional nodig door ziekte of zwangerschapsverlof? Juist door de brede achtergrond en het snel kunnen schakelen zorgt JJES dat het werk gewoon zijn doorgang vindt. Iemand die bovendien naast verstand van inhoud ook uw projectmanagement uit handen neemt en alles regelt. JJES vormt de schakel die u zoekt.

Marketingcommunicatie

Als ondernemer starten, een nieuw product op de markt zetten of gewoon af en toe advies? JJES ontzorgt u met de dagelijkse communicatieactiviteiten zoals het opstellen van branding en communicatieplannen, uitvoering van de marketingcommunicatie zoals website, mediaplan, klantmeetings, folders, advertenties en social media.
JJES werkt regelmatig voor ondernemers met duurzame initiatieven, hierdoor is kennis van de markt en doelgroep snel paraat om effectief te communiceren.

JJES-vliegwiel

Zoekt u een sparringpartner, iemand die gewoon eens out-of-the box mee brainstormt over nieuwe ideeën? Iemand nodig die juist eens niet weet waar het inhoudelijk om gaat én wel snel kan schakelen, een spiegel kan voorhouden of uw plan in een versnelling zet. Dat kan ook, JJES-energie vormt uw brandstof!

Werkwijze

Vanuit mijn ervaring formuleren we een helder antwoord op uw unieke vraag vanuit uw eigen identiteit. Dat doe ik door goed naar u te luisteren om vervolgens vakkundig bij te springen en verbindingen te leggen. Tussen management en werkvloer, tussen stafafdelingen en adviseurs, tussen idee binnen én buiten uw bedrijf.

Inzet

Projectbasis, fulltime ondersteuning, vaste dagdelen of een paar dagen per maand. In overleg bepalen we gezamenlijk wat het best past bij uw organisatie. Ook dat is communicatie.

Share