Hoe staat je communicatie ervoor? Doe de scan!

Share

Communicatieadvies op 1 A4

Je bedrijf is gestart of loopt al een tijd*. Natuurlijk heb je destijds een website gebouwd, misschien heb je folders en verstuur je af en toe een persbericht. Je houdt Facebook goed bij en stuurt je klanten een nieuwsbrief met informatie over je bedrijf. Maar zit er meer in? Hoe is het met je communicatie naar je klant gesteld? Wil je weten op welke gebieden er verbeteringen mogelijk zijn in de (marketing)communicatie? Dan is de communicatiescan wat voor jou. O, ja en mocht je juist in de opstart zitten. Ook dan biedt de communicatiescan mogelijkheden. Want grote kans dat je een ondernemersplan hebt of wellicht zelfs een uitgewerkt marketingplan. Ook die kan ik doorlichten met een scan. Zodat jij snel een overzicht hebt op welke punten jij je marketingcommunicatie of branding kunt verbeteren en een goede start maakt.

Scan geeft overzicht in communicatie

Met het in beeld brengen van de communicatie-activiteiten krijg je overzicht wat je doet. De resultaten krijg je gepresenteerd op één A4 in een overzichtelijk schema / mindmap. Dit geeft je een beeld van je communicatie en waar mogelijkheden liggen voor verbetering. Een derde voordeel is dat jij weer even op scherp gezet bent en er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën.

Werkwijze en kosten

De scan start ik altijd met een kort telefonisch gesprek om te horen wie en wat je doet, wat je belangrijk vindt en wat je wilt met de scan. Heb je communicatieplan of middelen die je graag mee genomen wilt hebben in de scan. Mail ze gerust. Daarna werk ik de scan voor je uit op 1 A4. Voor deze werkzaamheden vraag ik naast jouw input een bedrag van € 75. Soms bied ik de scan gratis aan tijdens acties. Dus houd mijn twitter in de gaten!

Ook toelichting met oplossingen krijgen?

Natuurlijk is het ook mogelijk een communicatieadvies op 1 A4 met uitleg van de scan te krijgen om jouw communicatie te verbeteren. Dat biedt mij de kans om alles te vertellen wat ik ben tegen gekomen en mijn ervaringen met je te delen. Dit geeft jou een boost om je communicatie te versterken. Voor dit boost-gesprek vraag ik een bedrag van € 75.

Wil je echt je communicatie aanpakken?

Dan gaan we aan de hand van de scan eens een dagdeel er echt voor zitten. Ik noem dat het JJES-vliegwiel. Dat doe ik dan ook echt samen met jou. Of zelfs met je marketeer en klant. We nemen de scan door en maken een plan de campagne, doen een brainstorm, maken een strategie of werken één van je vraagstukken uit. Zodat jij een vliegende start kunt maken! Het vliegwiel vraagt om een investering een dagdeel zelf aan de bak en € 250.

Samengevat

De communicatiescan levert je het volgende op:
– overzicht
– mogelijkheden voor verbetering
– inspiratie

Jouw investering:
– telefonisch gesprek
– mailen van informatie
– € 75

Optioneel:
– boostgesprek € 75
– vliegwiel van een dagdeel € 250

Dus voor € 150 heb jij al een compleet communicatieadvies op 1 A4 voor een boost aan je communicatie!

 

JA, IK WIL AAN DE SLAG

 

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief 21% BTW.

Share