Actie voor Dag van de Duurzaamheid

Share

Gratis communicatie advies

Ken of heb jij een duurzaam bedrijf of product? Altijd al eens je communicatie willen professionaliseren, een communicatiestrategie willen hebben, een check van je website of andere middelen doen of zit je juist met veel vragen? Op de Dag van de Duurzaamheid biedt JJES communicatie & meer haar diensten aan voor bedrijven die bezig zijn met duurzaamheid en MVO. 
 

10-10 Dag van de Duurzaamheid

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, wil Urgenda laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is, door mensen en organisaties die met duurzaamheid bezig zijn op te roepen van zich te laten horen en ‘nieuwe mensen’ bij duurzaamheid te betrekken. Ook wilt ze de duurzaamheid daadwerkelijk versnellen om zo tot een kantelpunt naar een duurzamere samenleving te komen. Door heel Nederland zullen dan ook duizenden duurzame activiteiten plaatsvinden, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. 

Dag van de

Kennisdeling

Helaas heeft niet iedereen altijd het budget voor een goed advies. Op de Dag van de Duurzaamheid kan het wél. Ik stel graag mijn kennis beschikbaar voor drie duurzame producten, bedrijven of initiatieven. Juist deze producten verdienen het om eens in het zonnetje gezet te worden en zij hun bereik kunnen vergroten. Op deze manier wil ik steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving. 
 

Hoe? 

Stuur een mail met daar in je aanmelding. Ik ben benieuwd naar je vraag en waar je mee bezig bent. Geef ook even aan welk tijdstip vrijdag uitkomt. Mocht je vrijdag echt niet kunnen, maar wel graag van deze actie gebruik maken? Dan passen we daar wel een mouw aan. Op basis van alle inzendingen maak ik een selectie voor drie bedrijven / producten. Voor alle andere inzendingen ga ik nog wat anders bedenken, zodat je niet met lege handen zit!
 

Waar?

JJES communicatie & meer is gevestigd in Scheveningen, Den Haag. Op de contactpagina staan de adres- en andere contactgegevens.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *