Eerste jaar ondernemerschap

Share

Mijn eerste jaar ondernemerschap zit er op! Een jaar met veel inspiraties en mooie communicatie- en coachingsprojecten. Ook een jaar van het ondernemerschap ontdekken nieuwe mensen ontmoeten, initiatieven starten, ook weer stoppen of juist uitbouwen. Ervaren dat er zoveel mensen rondlopen met mooie duurzame ideeën, die veel energie opleveren.

Wat komend jaar gaat brengen is altijd weer een verrassing! In ieder geval zal ik betrokken blijven bij een aantal duurzame initiatieven en maak ik prille plannen voor het winterseizoen.

Enkele highlights: 

E-book HNW

Eind vorig jaar heb ik het e-book ‘Ik ga op reis en neem mee.. over Het Nieuwe Werken & Communicatie’ uitgegeven. Dat afgelopen half jaar meer dan 1700 views opleverde. Ik hoop dat iedereen er zijn eigen inspiratie uit heeft kunnen halen. Voor wie het boek nog niet heeft gelezen, kan deze nog steeds opvragen. 

Workshop De balans van de jongleur

Als vervolg hierop heb ik samen met Interdum de workshop ‘De balans van de jongleur’ ontwikkelt. Een workshop waarin je inzicht krijgt in je persoonlijke balans en welke ballen je allemaal in de lucht houdt. Een thema dat vaak ook binnen Het Nieuwe Werken aan bod komt. In september is de eerstvolgende workshop.

Duurzame ondernemers

Eén van de mooiste dingen van afgelopen jaar is de inspiratie en drive van een aantal duurzame en bewuste ondernemers die ik ben tegen gekomen. Een aantal heb ik geadviseerd met hun businessplan, een stuk coaching en de marketingcommunicatie. Zo ben ik in de wereld van steigerhouten grafkisten gedoken voor Wooden Coffin, voor BinnenZinnig een plan van aanpak gemaakt voor een boek over duurzame interieurinrichting en in de wereld gestapt van een lokaal windmoleninitiatief in Geldermalsen.

Kamilla’s Keuze

Het project Kamilla’s Keuze wil ik graag even in de schijnwerpers wil zetten is. Kamilla’s Keuze is een eigenwijs label dat je opnieuw naar je eten laat kijken: nieuwsgierig en verwonderend. Het speelt in op de behoefte om snel, makkelijk én toch gezond en duurzaam eten te koken met plezier. Door pure ingrediënten kant & klaar mét bijbehorend recept en verhaal aan te bieden. Samen met Kamilla zorg ik voor de communicatiestrategie. Vanaf half augustus kan je haar vinden bij het Smakkelaarsveld bij Utrecht CS of neem een voorproefje op haar Facebook

Een hele mooie zomer vol nieuwe en ‘mooie’ inspiratie toegewenst!

Hartelijke groet,
Judith

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *