Efficiënt jezelf zijn

Share

Coaching

JJES helpt je door alle bomen jouw bos te zien. Niet door ze te kappen, maar scherp te stellen op wie jij bent en waar je kracht ligt. Door in te zetten op jouw eigenheid, ga op reis en leer jezelf kennen, de juiste koers te kiezen en zo je ambities te verzilveren. In het gevarieerde coachingsaanbod vind je zeker datgene wat je nodig hebt om blokkades en je vragen te verhelderen en aan te pakken. JJES coaching is als een vliegtuig dat je naar een volgende bestemming brengt, waarbij je alles uit jezelf en uit je werk haalt wat er ook daadwerkelijk inzit. JJES kijkt vanaf de juiste afstand naar jouw koers, hanteert een realistisch en verantwoord tempo en zorgt ervoor dat je naar tevredenheid je doel bereikt: je efficiënte zelf. De coachdiensten zijn:

  • Personal coaching in het werk
  • Carièrecoaching / loopbaancoachinh
  • JJES-coachintensive

Personal coaching in het werk

Je hebt een baan en genoeg kansen, maar je weet niet zo goed welke kant jij zelf eigenlijk op wilt. Wellicht wil je meer uit jezelf halen in je huidige functie, maar hebt geen idee hoe. Wil je in beweging komen, maar loop je op tegen muren bij jezelf of je omgeving? Het zijn zomaar wat voorbeelden waar je mee terecht kunt bij JJES personal coaching. Ik help je doelgericht om helder te krijgen waar je voor staat, wat je talenten en passies zijn en hoe jij dit zelf kunt inzetten om succesvol te functioneren. Uitgangspunt is dat jij je eigen balans vindt tussen zakelijkheid en eigenheid.

Carrièrecoaching / loopbaancoaching

Wil je bepaalde stappen binnen het bedrijf zetten, alleen je weet niet waar te beginnen? Je weet dat je een andere baan wilt, maar eigenlijk niet wat? Of je weet juist wel wat je wilt, alleen je durft te stap niet te zetten in deze tijd? Met JJES carrière- of loopbaancoaching krijg je in beeld waar je kwaliteiten liggen, zicht op wat je echt wilt bereiken en dat je hier ook de eerste stappen daadwerkelijk voor zet. Met als doel dat jij een stap dichter bij je droombaan komt en de juiste vervolgstappen weet te zetten.

JJES-coachintensive

Wil je snel resultaat boeken? Liefst in een halve dag of twee dagdelen? Kan je niet wachten om jezelf écht eens goed onder de loep te nemen en tot jouw kern te komen? Dan is de JJES-coachintensive wat voor jou! Een intensief individueel programma wat je zou kunnen vergelijken met een bootcamptraining in plaats van af en toe eens naar de sportschool. Je gaat aan de slag met jouw specifieke vraag en doel, die we tijdens de intake bepalen. Je ontvangt een voorstel, dat kan bestaan uit één of meerdere dagdelen, gecombineerd met bijvoorbeeld terugkoppeling via e-mail en Skype. Het doel is dat jij aan het einde van de intensive inzicht hebt in jouw eigen vraagstuk én helder ziet waar je concreet mee aan de slag kunt. Aan het eind van de dag ga je gegarandeerd met de juiste bagage naar huis.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

 

Co-active coachen

JJES werkt vanuit het principe van co-active coachen. Hierin sta jij centraal. Ik zie jou als klant en samen gaan we ervoor om jouw proces volop in beweging te krijgen en te verdiepen. Het doel van de gesprekken is jouw zelfinzicht en –management te vergroten. Het is dus geen therapie waarbij JJES jouw problemen voor je oplost. Ik maak daarbij gebruik van mijn kennis, werkervaringen, opgedane inzichten door mijn reizen en inspiraties en natuurlijk door het toepassen van verschillende instrumenten en methoden van bijvoorbeeld Eva de Waard, NLP, Roos van Leary en andere.

Traject

Een coachtraject duurt 3-6 sessies van 1 of 1,5 uur. Natuurlijk kan je eerst vrijblijvend kennismaken voordat je een heel traject start! Bel of stuur een mail, dan maken we gelijk een afspraak om te kijken of het bij je past en voor je kan werken.

Tarief

Zakelijke tarieven zijn op aanvraag. Na de intake ontvang je een aanbod op maat. Voor particulieren geldt een speciaal tarief van 70 euro per uur. Prijzen zijn exclusief btw.

Share