JJES communicatie & meer

Share

Binnen beginnen is buiten winnen

Binnen beginnen is buiten winnen, dat is waar JJES in gelooft. JJES staat voor enthousiasme, voor mogelijkheden. De lettercombinatie is niet zomaar gekozen. Het is meer dan een overtuigend en positief statement. Want de lettercombinatie JJES brengt de initialen van oprichter Judith Everaars tot leven. Het beeldmerk geeft twee groene C’s aan en twee paarse J’s. De C’s voor de communicatie & meer  en de J’s voor de inbreng van Judith van JJES. Gezamenlijk vormen ze een dynamisch geheel, dat zorgt voor groei en dynamiek. Vanuit de gedachte om haar eigenheid aan het bedrijf te geven, letterlijk.

Efficiënt & eigen

Economische harde tijden levert stress op, zowel bij de mensen en bedrijven. Dit zorgt ervoor dat de focus nog meer op het geld komt te liggen in plaats van waar mens en organisatie als merk voor staan, in wat ze bijdragen aan de samenleving. Men komt verder van het eigen af te staan. Juist in deze tijd is het belangrijk om in eigen kracht te staan en van daaruit naar buiten te treden. Dit geldt voor iedereen als persoon, maar ook als bedrijf of merk. 

Missie

Mensen, ondernemers en organisaties dichter bij zichzelf brengen in de zakelijke omgeving. Door vorm te geven aan communicatie. Zodat ze communiceren en acteren vanuit de eigen identiteit en waarden. Met als hoger doel om ‘mooie’ bedrijven en ideeën blijvend te laten bestaan. Door vanuit rust, met inspiratie en bezieling als coach en communicatieprofessional een verbeterslag in te zetten. Door met helikopterview en scherp oog, helder overzicht en inzicht te brengen. 

Lees meer over Judith.

Share