Judith Everaars

Share

& Meer

Judith Everaars is een gepassioneerde persoonlijkheid die makkelijk beweegt tussen organisaties, mensen en processen. Klein van postuur, maar groots in bereik. Een onderneemster die als communicatieadviseur opvalt vanuit haar roots in de civiele techniek en die haar sporen ruimschoots heeft verdiend in de zakelijke dienstverlening en bij de overheid. Een aanjager die complexe zaken in korte tijd tot de kern kan brengen. Iemand dankzij haar sociale, goedlachse en opgewekte karakter garant staat voor een vruchtbare samenwerking. De combinatie van vakinhoudelijke kennis van zowel communicatie, coaching, ondernemersplannen en civiele techniek als karakter vormt de basis voor een stevig resultaat.

Ervaring

Communicatie en coachingsopdrachten heeft zij uitgevoerd voor verscheidene organisaties, zoals Ziggo, NedTrain, politie Rotterdam-Rijnmond, Stichting Vogeklas Karel Schot en Altrecht ABC. Vanuit haar voorgaande functies bij grote commerciële bedrijven, als Oranjewoud, DHV en Goudappel Coffeng heeft zij veel verschillende projecten uitgevoerd van de communicatie rond kernwaarden, organisatie van evenementen tot coaching van jong talent. Verder heeft zij in opdracht gewerkt voor overheden waaronder de gemeenten Zwolle en Deventer en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

“Mensen en organisaties laten stralen. Dat is mijn passie. Ik geloof dat dit mogelijk is door ze van binnen uit de eigen kracht en passie te laten (her)-kennen. Dit doe ik voor organisaties in verandering en duurzame ondernemers. Mensen typeren mij als iemand die van het leven geniet, met enthousiasme werkt en haar doel op een scherpe en creatieve manier weet te bereiken. Ik vind het geweldig om ideeën te vertalen naar concrete communicatie, om me in een nieuw onderwerp te duiken en eigen te maken. Mijn kracht is het totaal plaatje te overzien mét het oog voor details. Rust en een luisterend oor bied ik graag voor anderen.”

“Mijn grote passies zijn reizen, dansen en genieten van al het moois van de natuur. Ik vind het dan ook belangrijk om mijn steentje bij te dragen om al dit moois te versterken. Naast het adviseren en investeren in duurzame initiatieven doneer ik ook via Goedmarkt het eerste coachgesprek van een traject.”

Benieuwd? Bel of mail gerust!

Share