Ondernemersplannen tot realiteit brengen

Share

Je hebt als ondernemer ideeën voor een duurzaam product, maar je weet niet waar te beginnen? Je bent bezig met je businessplan en je hebt feedback of een sparringspartner nodig? Je hebt je plannen staan, maar hoe vertaal ik dit naar een goed communicatieconcept met website en andere communicatiemiddelen? JJES weet jou vraag te vertalen naar concrete resultaten.

Businesscase meer dan rapport 

Als je een nieuw product of idee op de markt wilt zetten is het uitwerken daarvan in een businesscase van grote waarde. Het geeft structuur en houvast. Het belangrijkste is dat je keuzes maakt in wat je niet en wel doet. Dat je inzicht krijgt in je totale proces. Juist doordat JJES eenvoudig zaken en processen kan doorgronden, levert dit waardevolle input op en versterkt dit je businesscase. JJES is ook in te schakelen voor deelonderzoeken naar bijvoorbeeld de markt & trends en doelgroepenanalyse.

Communicatie essentieel voor de klant

Voor elke ondernemer is het belangrijk klanten binnen te halen én te behouden natuurlijk. De communicatie-uitingen van de onderneming is vaak het eerste wat een potentiële klant ziet. Zoals de website, een tweet of folder. Maar ook jij als persoon in gesprek met de klant. JJES zorgt ervoor dat de communicatie ook die vertaling is van wat jij wilt neerzetten. Door ideeën te vertalen in een brandmodel, naar de concrete middelen, een communicatiescan met mogelijkheden tot coaching on the job. Door gewoon eens mee te gaan naar de klant, feedback te geven en te zorgen dat jij vanuit je eigenheid resultaat behaalt.

Lees meer over communicatieadvies en coaching of lees de tips in dit blog.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *