Workshop balans werk, privé en jezelf

Share

Vind de balans van de jongleur en verbind je werk, privé en jezelf’

Ben jij druk met alles en iedereen? Werk, een extra project, sporten, vrienden, je partner, kinderen, je hobby en tussendoor het huishouden, koken, whatsappen, facebook en twitter volgen. Ben jij een jongleur die alle ballen van werk, privé en jezelf in de lucht probeert te houden? Laat je er wel eens een paar vallen en schiet je in de stress omdat het nu nog moeilijker wordt om bij te blijven? Grote kans dat je dan ook vergeet te kijken naar de jongleur zelf! Hoe staat die erbij? Met deze workshop krijg je inzicht in jouw (on)balans als jongleur en een handreiking hoe hier mee om te gaan. 

Inzicht in balans

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met hoe jouw huidige balans eruit ziet, wat jou in je kracht zet en hoe dit zich vertaald in een nieuwe balans…. Je krijgt inzicht in jezelf én hoe anderen dit aanpakken. Je komt te weten welke elementen voor jou van belang zijn om balans te krijgen. Er is volop ruimte voor individuele situatie en persoonlijke aandacht omdat we met twee trainers maximaal 12 personen begeleiden. 

Bij een workshop krijg je normaal gesproken inzichten (de mooie theorie), met deze workshop ‘zie’ je hoe je ervoor staat (de minder mooie praktijk). Verhelderend!

Na de workshop

Wat heb jij als jongleur nodig? Hoe verbind je jezelf met de ballen, zodat ze niet iets zijn om ‘in de lucht’ te houden, maar juist een uiting zijn van de jongleur zelf? Met de antwoorden op deze vragen ga je naar huis na de workshop ‘De balans van de jongleur’. 

Het was een leuke en leerzame workshop om te volgen. Leerzaam door de opdrachten met vooraf onbekende deelnemers uit te voeren en daarbij toch snel een open gesprek te krijgen over de invulling van je tijd en je eigen valkuilen. Daarin bijval krijgen en zien dat ook anderen deze valkuilen herkennen is een goed inzicht. Voor mensen die zichzelf wel eens vergeten of voorbij lopen, is deze workshop zeer aan te raden.

Over de trainers

JJES communicatie & coaching werkt samen met Sander Boekee van Interdum. Door de gezamenlijke drive mensen te laten groeien is deze unieke workshop ontstaan. Sander Boekee is enthousiaste en betrokken coach en trainer. Als teamleider bij een grote infra-organisatie weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen zich verbinden met organisatie enerzijds en met hun eigen ambities anderzijds. Daarnaast heeft Sander zijn eigen coachbedrijf Interdum, waarmee hij mensen en teams ondersteunt in hun ontwikkeling en zodat ze gaan vertrouwen op hun eigen potentieel. Tevens is Sander vader van een negenjarige dochter. Balans zoeken tussen de ambities op werkgebied, de zorgrol en zijn eigen ontwikkeling is voor Sander dan ook een goede bekende. 

Praktische zaken

Kosten: 125,00 euro inclusief BTW per deelnemer
Aantal deelnemers: maximaal 12 per workshop

Aanmelden 

Opgeven kan via het aanmeldformulier. Nog vragen? Neem gerust telefonisch contact telefoon 06-28463679 of stuur een email. Liever toch een individueel coachgesprek? Bekijk dan de coachingsmogelijkheden.

 Balans is een evenwicht, van waaruit ruimte en energie ontstaat.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *